UX audit

UX audit

Met onze UX audit brengen we de pijnpunten van je huidige website en/of andere online tools in kaart. Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid? Wat zijn de doelstellingen van je website en zitten de user flows juist om die te bereiken? Een UX audit brengt het netjes in kaart.

Informatie Architectuur

De juiste structuur uittekenen is van essentieel belang voor een gebruiksvriendelijke en doeltreffende site. We houden rekening met de strategische doelstellingen en customer journeys, zodat de bezoeker of gebruiker altijd op de juiste plaats terecht komt.

Informatie Architectuur
Wireframes & prototyping

Wireframes & prototyping

We brengen je website tot leven met interactieve wireframes. Een belangrijke stap in het bouwen van een duidelijke en relevante site. Hier wordt de content hiërarchie bepaald, en gaan we na of alle user flows goed zitten. Staan alle elementen op de juiste plaats of moeten we her en der opnieuw wat schuiven?

Het resultaat is een prototype van je volledige website waarbij we alle klikpaden kunnen uittesten. Na deze stap kunnen we focussen op het design en de visuele beleving.

Webdesign

We ontwerpen sites en tools waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Een begeleidende en herkenbare visuele stijl maakt het helemaal af. Eender welke bezoeker moet intuïtief doorheen je site kunnen surfen en zich identificeren met je merk.

Het design is de laatste stap van het traject vooraleer we effectief starten met de ontwikkeling van je site of tool. Dankzij het traject in bovenstaande 4 stappen hebben we voor de developers telkens een glasheldere briefing en sta je tijdens de ontwikkeling niet meer voor verrassingen.

Webdesign

zot goeie
sites

Voor deze klanten maakten we al één of meerdere websites. Stuk voor stuk knappe merken met een sterke online aanwezigheid.

master-global-health-logo
vivium-logo
partena-logo
ib-travel
ugent-logo
june-logo
musa-logo
jef-boes-logo
birdhouse-logo
toerisme-oost-vlaanderen-logo
crosscast-logo
bespoken-logo

Kan jouw merk en communicatie wat extra denkwerk gebruiken?