LOBKEYMONSTER Jan Verhelst Joke Gabriels Damon De Backer 2024 11

Merk- & contentstrategie

  • merkstrategie
  • contentstrategie
  • customer experiences

Merkstrategie

Hoe zet je nu eigenlijk een sterk merk neer? Aan de hand van ons Brand Experience Model© zetten we nieuwe merken op weg of heroriënteren we organisaties die de weg kwijt zijn. We helpen keuzes maken, prioriteiten stellen en werken telkens een aanpak op maat uit. Van overnames & co-branding tot rebrandings of multi-brand uitdagingen, sterke merken ontstaan niet toevallig.

Contentstrategie

Ook straffe verhalen zijn zelden meteen raak. Een goed verhaal vraagt voorbereiding, duidelijke keuzes en een doordachte aanpak. Content marketing is en blijft een absolute must, zelfs voor zij die het beste product, de snelste service of de meest efficiënte oplossing bedacht hebben. We helpen je het juiste publiek te bereiken, te overtuigen en aan je merk te binden.

Customer
Experiences

De effectiviteit van je marketing en communicatie inspanningen hangt grotendeels af van hoe goed je je als merk kan inleven in je doelgroepen. Customer journeys zijn dan ook cruciaal en vormen heel vaak de basis van ons werk. Online, offline én live. Van digitale uitdagingen tot retail design, van try-outs of een Proof of Concept tot de verfijning van succesformules.