Marketing strategie

Marketing strategie

Hoe neem je een unieke plek in op je markt? Welke troeven kan je uitspelen? Wij helpen start-ups, scale-ups en familiebedrijven met hun positionering door te starten met een marktanalyse. We bepalen het speelveld en de context. Wie zijn je concurrenten? Welke behoeftes liggen aan de basis van je aanbod? Wat verwachten klanten van je? En krijgen ze waar voor hun geld? We bepalen de ingrediënten die aan de basis liggen van je unieke positionering.

Merk strategie

Een sterk merk kan vele gezichten aannemen. Het komt er vooral op aan dé smoel te vinden die bij je past. Een eigen identiteit waar je zelf achter staat én een identiteit waar je klanten zich in kunnen vinden. Zo maken we sterke merken, door de beloftes en verwachtingen op elkaar af te stemmen.

Merk strategie
Communicatie strategie

Communicatie strategie

Tenslotte komt het er op aan gevonden te worden en jezelf aan je doelpubliek voor te stellen. Ook hier gaan we planmatig te werk en bepalen we je customer journeys. Waar liggen je prioriteiten? Waar moet je investeren? Wat kan wachten? Vanuit je merkbelofte gaan we concreet aan de slag en maken we een straf communicatieplan op.

Klanten met een plan

Deze klanten deden al een beroep op onze planmatige aanpak.

thomas-more-logo
vivium-logo
partena-logo
toerisme-oost-vlaanderen-logo
toerisme-vlaamse-ardennen-logo
LKQ-logo
octavio-logo
gates-logo
EEG-group-logo
june-logo
bayer-logo
11-logo

Kan jouw merk en communicatie wat extra denkwerk gebruiken?